Naturials Zielevoer

bestaande snack-automaat met bestickering
div. ‘andersoortige consumpties’
locatie in 2006: Stadsdeelkantoor Oud Zuid, Koninginneweg 1, Amsterdam

Met de Naturials Zielevoer automaat krijgt de ‘consument’ een andersoortige consumptie aangeboden; hij/zij kan een keuze maken uit de geboden waren uit de automaat; o.a. een lustkit, een meditatiekit en een lichtdouche.

Deze laatste bestaat uit een haarband en een lampje op batterijen. De waren zijn verkrijgbaar uit een bestaand model Snack-automaat. Alle producten vragen om actief handelen van de gebruiker.

Er wordt een ervaring geboden die de geestelijke ‘ruimte’ aanspreekt, waardoor men aan de alledaagse beslommeringen en een materialistische mentaliteit kan ontsnappen. Het kunstwerk bleef het hele jaar in de entreehal van het stadsdeelkantoor staan en elke honderdste bezoeker die in 2006 aangifte kwam doen van de geboorte van zijn of haar kind kreeg van Stadsdeel Oud Zuid een artikel naar eigen keuze cadeau.

In onze rationeel empirische wereld met zijn nadruk op ‘informatie’ in plaats van ‘ervaring’ is een ‘mentale leegte’ ontstaan. De esoterische sector is een ‘booming business’…Naturials Zielevoer is een humoristische reactie op ontwikkelingen op dat gebied.

DE ZIELEVOERPRODUCTEN: OOK VERKRIJGBAAR ALS EDITIE VAN 10, GENUMMERD EN GESIGNEERD

Lichtdouche

Lustkit

 

Krachtsloffen

Regenboog meditatiekit

 

Animaal olie